DE VOORDELEN VAN DEPOT OP EEN RIJTJE

1. Centrale ligging

Door onze centrale ligging in Amersfoort, nabij de snelwegen A1 en A28 en knooppunt Hoevelaken, kunt u snel over uw archiefmateriaal, onderdelen of voorraden beschikken.

2. Veilig en beschermd

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn erg belangrijk bij het opslaan van uw bezit. Ons DEPOT is uitgerust met de modernste technieken. Een geavanceerd klimaatbeheersingssysteem zorgt voor een constante temperatuur, het DEPOT is voorzien van 24/7 camerabewaking en een alarmsysteem met directe koppeling naar de meldkamer. Zo zijn uw goederen altijd optimaal beschermd.

3. Hoogwaardige handling

U kunt uw goederen zelf brengen en halen of het vervoer aan ons overlaten. Laden en lossen gebeurt altijd binnen: ongehinderd door eventueel slecht weer, veilig en buiten het zicht van voorbijgangers. De handling binnen het DEPOT wordt met de nieuwste logistieke technieken volledig voor u verzorgd.

4. Digitaal klantenportal

Zodra uw goederen, archiefmateriaal, onderdelen of voorraad binnenkomen in ons DEPOT, worden ze voorzien van een unieke barcode. Via een persoonlijk account in ons klantenportal kunt u vanaf kantoor altijd zien welk bezit wij voor u hebben opgeslagen en beheren.

5. Scherpe prijzen

Onze schaalgrootte en efficiƫnte manier van werken maken het mogelijk een uniek kwaliteitsniveau aan te bieden tegen zeer scherpe prijzen. U betaalt alleen voor ruimte en diensten die u werkelijk gebruikt. Daarbij hanteren wij geen opzegtermijnen: zodra uw bezit bij ons weg is, stopt u met betalen.

6. Afvoeren en verwijderen

Als u opgeslagen goederen niet meer nodig hebt, kunnen wij ze voor u afvoeren. Archiefmateriaal vernietigen wij desgewenst gecertificeerd. In lijn met onze milieudoelstellingen scheiden wij de afvalstromen voor hergebruik.