Te huur

BEVEILIGDE PALLETRUIMTE VOOR BEDRIJFSOPSLAG EN -ARCHIEF

ALLE RUIMTE VOOR BEDRIJFSOPSLAG EN -ARCHIEF

Niets is zo vervelend als u op kantoor te weinig ruimte heeft doordat overal goederen, producten of archiefdozen in de weg staan. Met de palletruimte voor bedrijven van DEPOT helpen we u. In het DEPOT kunt u terecht voor uw stadslogistiek, projectlogistiek, kunstopslag, archief en andersoortige opslag, zodat u alle ruimte heeft om te ondernemen.

Ook handig: de handling wordt volledig voor u verzorgd en via ons klantportal ziet u altijd welke goederen in opslag staan.

Opslagruimte

In ons DEPOT in Amersfoort combineren wij een breed scala aan opslagmogelijkheden. Dat varieert van inboedel tot bulkgoederen. Wij slaan het op in zeecontainers, op pallets en rolcontainers, of als bulk op vrije vierkante meters. Samen vinden we altijd een passende en goedkope oplossing.

We beschikken over de modernste technieken om uw goederen vakkundig te beschermen. Zo zijn de opslagruimtes beveiligd tegen diefstal en brand en worden temperatuur en luchtvochtigheid automatisch gereguleerd.

Archiefbeheer

DEPOT kan ook uw volledige archief beheren? Bij ons liggen uw stukken veilig opgeslagen op speciale palletplaatsen. Heeft u iets nodig? Uw documenten zijn altijd direct opvraagbaar. Ook privacygevoelige archieven kunnen wij voor u (anoniem) beheren.

Kunstopslag

Mede door de beveiliging en klimaatbeheersing van DEPOT zijn wij gespecialiseerd in het opslaan en beheren van kunstwerken en andere speciale, waardevolle objecten. Momenteel werken wij al samen met een groot aantal musea, banken en vermogende particulieren, waarvoor wij tevens met speciaal vervoer het transport kunnen verzorgen.

Projectlogistiek

Bezig met een (bouw)project, maar geen ruimte om alle goederen en/of materialen te stallen? Sla uw goederen tijdelijk op in ons DEPOT en laat ook de logistiek door ons verzorgen.

Stadslogistiek

Het bevoorraden van binnensteden wordt steeds lastiger. Maak daarom gebruik van onze mogelijkheden om goederen bij ons DEPOT te leveren, tijdelijk op te slaan en van daaruit met kleinere vervoersmiddelen de binnenstad in te rijden. Uiteraard kunnen wij dat transport ook voor u verzorgen.